Belediyemiz Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediyemiz Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız Yusuf ÖZDEMİR başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, toplantıya katılan meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek gündemde iki maddenin olduğunu söyledi.

Toplantı daha sonra Gündem maddelerini okumasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Belediye Meclisinde alınan kararlar ise şu şekilde:

1-    2017 mali yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap ve kayıt işlemlerinin denetimi için denetim komisyonuna sevkine oy birliği ile karar verildi.

2-    Belediyemiz Zabıta ve İtfaiye müdürlüklerinde görev yapan personellere 2018 yılında ödenecek maktu mesainin 282,00 TL olmasına oy birliği ile karar verildi.

Ayrıca belediye meclisinde alınan kararların belediyenin resmi internet sitesi olan www.golbasi.bel.tr  adresinde yayımlanacağı bilgisi verilerek belediye meclisinin 2018 Mart ayının ilk çarşambası toplanma kararı verildi.