Belediyemizden Okullara Kitap Desteği

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, okuma seferberliğine destek amacıyla Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlenen 6’ncı Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması kapsamında tüm yurtta birlikte okuma etkinliği kapsamında okullarda kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

Başkanımız Özdemir, açıklamasında, “Kuran ve Sünnet ümmetin ortak hazinesidir, Peygamberimizin (SAV) hadisleri sahipsiz değildir, başımızın tacıdır. Sünnet olmadan ümmet olmaz diyoruz, kitap okuma yarışması ile hem bu konuda farkındalık oluşturmak, hem de kitap okuma alışkanlığına katkıda bulunmak istiyoruz. Bu nedenle dernekle ile birlikte bir çalışma yaptık. Onlara katkı amaçlı olarak okullarımıza kitap dağıtımı gerçekleştiriyoruz.”dedi.

Gölbaşı ilçe genelinde A kategorisinde 150, Be kategorisinde 150 ve CDEF kategorilerinde 150 olmak üzere toplamda 450 adet kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

Ayrıca kitap dağıtım programı sonrası Gölbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Akbaşlı tarafından okula verdiği desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’e Kuran’ı Kerim hediye edildi.