Gölbaşı Belediyesi 12. Âşıklar Şöleni Kutlandı

Gölbaşı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Gölbaşı 12. Âşıklar Şöleni düzenlendi.

10 Eylül 2017 Pazar günü akşam saat 19.00-22.00 arasından Gölbaşı Botanik Park Amfi Tiyatroda gerçekleştirilen 12. Âşıklar şölenine ilgi oldukça yoğun oldu.

İlçemiz vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği programda çeşitli ülke ve illerden gelen 5 âşık, ozan ve şair sahne alarak, şiirler okuyup, atışmalar gerçekleştirdiler.

Âşıklar atışma yaparken, şairler şiirlerini okudular. Ozanların dertli dertli çaldığı sazlarla söylediği ağıtlara ise halk zaman zaman kuvvetli alkışlarla karşılık verdiler. "12. Âşıklar Şöleninde" atışan Âşıkların söyledikleri sözler büyük beğeni topladı. Atışmanın ardından Aşıkları tebrik eden Belediye Başkanımız Yusuf ÖZDEMİR, aşıkları Gölbaşı’nda görmekten mutluluk duyduğunu kaydetti. Programdan sonra Belediye Başkanımız Yusuf ÖZDEMİR Âşıklara plaket ve çeşitli hediyeler verdi.