İlçemizde Çanakkale Zaferi Kutlaması

Gölbaşı ilçemizde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Gölbaşı Kaymakamlığı önünde Atatürk büstüne çelenk sunma programının ardından Belediyemiz Konferans Salonu'nda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Akbaşlı, yaptığı konuşmada, “Böyle yüce bir milletin evlatları olmaktan da mutluluk duyuyoruz. İnsanların anlamakta güçlük çektiği bir cesaret ve kahramanlık örneği göstererek, savaşmayı değil ölmeyi tercih ederken en ufak bir tereddüt dahi göstermeden şahadete koşan atalarımıza yalnızca Türk milleti değil tüm insanlık minnet borçludur." dedi.

Öğrenciler programda, şiir okudu, oratoryo gösterisi sundu.

Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programa Adıyaman Vali Yardımcısı ve Gölbaşı Kaymakam Vekili Adem Kaya, Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bekir Gaznevi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.