Konteynerlara Temizlik ve Dezenfekte Yapılıyor

Gölbaşı Belediyesi, ilçemizde bulunan tüm çöp konteynerlerini dezenfekte etmeye başladı.

Belediyemiz Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, Gölbaşı’nda bulunan tüm çöp konteynerlerini yıkayarak ve dezenfekte ediyor. Temizlik ekipleri konteyner yıkama çalışmasını günlük düzenli olarak yapıyor. Konteyner temizleme aracı, çöpleri boşalttıktan sonra, suyla yıkayarak, özel ilaçlarla konteyneri dezenfekte ediyor. Günlük 50 adet çöp konteyneri yıkayarak dezenfekte eden temizlik ekipleri daha sağlıklı bir Gölbaşı için mücadele ediyor.

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, “Çöp konteynerlerimizi yerinde yıkayarak, dezenfekte ediyoruz. Her şey halkımızın sağlığı için. Bundan sonra tüm konteynerlerimiz düzenli olarak yıkanarak, özel ilaçlarla dezenfekte edilecek. Gölbaşı halkımızın hizmetine temiz ve sağlıklı bir şekilde sunulacak." dedi.