Başkanımız Özdemir Engelli Evi’ni Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, Engelli Evi’nde açılan seramik, çini ve porselen süsleme kurslarını ziyaret etti.

Engelli vatandaşlara yönelik Gölbaşı Belediyesi tarafından açılan seramik, çini ve porselen süsleme kurslarına engelliler büyük ilgi gösteriyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Engelli Evi’nde engellileri hayata bağlamak ve engellilere meslek kazandırmak amacıyla çeşitli kurslar başlatıldığını söyledi.

Başkan Yusuf Özdemir, engellilere bir nebze de olsa yardımcı olabilmenin gayreti içerisinde olduklarını söyleyerek, Usta Öğretici Suzan Salık'a ve Kent Konseyi Başkanı Niyazi Arslan’ a teşekkür etti.

Süsleme Sanatı Ustası Suzan Salık ise, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kent Konseyi Başkanı Niyazi Arslan ise engellilere yardımcı olmak isteyen vatandaş ve kumu kurum kuruluş temsilcilerinin üretilen eserlerden satın alınması gerektiğini söyledi.

Daha sonra Başkan Özdemir, engelliler ile bir süre sohbet etti.