İlçemizde İstiklal Marşı'nın kabulünün 98. Yılı Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Adem Kördiş, yaptığı konuşmada, Mehmet Akif Ersoy'un onur ve cesaretiyle, hiç bitmeyen umutlarıyla milli marşı kaleme aldığını belirterek, İstiklal Marşı'nın insanların kalbine ve ruhuna nakşettiğini ifade etti.

Öğrenciler, şiir okudu, oratoryo gösterisi sundu.

Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Programa Adıyaman Vali Yardımcısı ve Gölbaşı Kaymakam Vekili Adem Kaya, Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bekir Gaznevi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.